Hälsotester

Pris*

Beskrivning

Hälsotest BAS

(30 min)

1895 kr

Kroppskomposition Inbody 770, Blodtryck, Hb & Hematokrit, Analys av testledare

Hälsotest PREMIUM

(45 min)

2495 kr

Kroppskomposition Inbody 770, Blodtryck, Hb & Hematokrit, Glukos, Blodfetter, Långtidssocker, Konditionstest, Analys av testledare

Kroppskomposition

Mäter kroppens sammansättning där du på en detaljerad nivå får status på bland annat kroppsfett, viceralt fett, muskelmassa, muskelbalans, proteiner, mineraler mm. För mätning av kroppskomposition använder vi Inbody 770 med mycket hög mätnoggrannhet. Bokas endast via våra tester Fys-/Hälsotest BAS och Fys-/Hälsotest PREMIUM.

Bokning av Test

All tidsbokning för privatpersoner sker via Boka Direkt:

Företagare

Kontakta oss så anpassar vi ett paket för hela företaget, ledningsgruppen eller utvalda medarbetare.

E-post: oliver@halmstadfystester.se

Telefon: 035 241 19 20

Testledare (Oliver): 0734 23 38 44

Testledare (Markus): 0736 57 39 94

Hb & Hematokrittest

Ett enkelt test via blodprov utesluter i första hand järnbrist. Har du för lågt Hb-värde kan det bland annat påverka din kondition på ett negativt sätt.

 

Genomförs i våra paket Hälsotest BAS och PREMIUM.

Glukosmätning

Direktmätning + långtidssocker

Mätning av koncentrationen av glukos i ditt blod görs huvudsakligen för att identifiera risker för diabetes. Provet tas kapillärt, dvs. på samma sätt som Hb-testet och blodfetter. Vi mäter även långtidssocker som visar hur ditt blodsocker sett ut de senaste 2-3 månaderna.

 

Genomförs endast i vårt paket Hälsotest PREMIUM.

Mätning av blodfetter

Kolesterol är normalt förekommande i kroppen. Det behövs i cellernas väggar, som isoleringsmaterial runt nervceller och som råvara för kroppens produktion av vissa hormoner så som östrogen och testosteron. Kroppen behöver bara en liten mängd kolesterol för att fungera.För högt kolesterol ökar risken för hjärt och kärlsjukdomar. Vi mäter samtliga blodfetter i ett och samma test. 

 

Genomförs endast i vårt paket Hälsotest PREMIUM.

* Samtliga priser inklusive moms.