TESTPAKET

PRIS*

INNEHÅLL

Hälsotest RÖRELSE

(45 min)

1895 kr

Kroppskomposition Inbody 770, rörelseanalys i 3D, Konditionstest (endast något ansträngande), Analys av testledare

Hälsotest BLODVÄRDEN

(45 min)

1895 kr

Kroppskomposition Inbody 770, Blodtryck, Hb & Hematokrit, Glukos, Blodfetter, Långtidssocker, Analys av testledare

Hälsotest PREMIUM

(75 min)

2995 kr

Består av Hälsotest RÖRELSE + Hälsotest BLODVÄRDEN

Bokning av Test

All tidsbokning för privatpersoner sker via Boka Direkt:

Företagare

Kontakta oss så anpassar vi ett paket för hela företaget, ledningsgruppen eller utvalda medarbetare.

E-post: oliver@halmstadfystester.se

Telefon: 035 241 19 20

Testledare Oliver: 0734 233844

FÖRKLARING AV TESTER

Kroppskomposition

Mäter kroppens sammansättning där du på en detaljerad nivå får status på bland annat kroppsfett, viceralt fett, muskelmassa, muskelbalans, proteiner, mineraler mm. För mätning av kroppskomposition använder vi Inbody 770 med mycket hög mätnoggrannhet. Bokas endast i ovanstående paket.

Hb & Hematokrittest

Ett enkelt test via blodprov utesluter i första hand järnbrist. Har du för lågt Hb-värde kan det bland annat påverka din kondition på ett negativt sätt.

 

Bokas endast i ovanstående paket.

Glukosmätning

(Direktmätning + långtidssocker)

Mätning av koncentrationen av glukos i ditt blod görs huvudsakligen för att identifiera risker för diabetes. Provet tas kapillärt, dvs. på samma sätt som Hb-testet och blodfetter. Vi mäter även långtidssocker som visar hur ditt blodsocker sett ut de senaste 2-3 månaderna.

 

Bokas endast i ovanstående paket.

Mätning av blodfetter

Kolesterol är normalt förekommande i kroppen. Det behövs i cellernas väggar, som isoleringsmaterial runt nervceller och som råvara för kroppens produktion av vissa hormoner så som östrogen och testosteron. Kroppen behöver bara en liten mängd kolesterol för att fungera.För högt kolesterol ökar risken för hjärt och kärlsjukdomar. Vi mäter samtliga blodfetter i ett och samma test. 

 

Bokas endast i ovanstående paket

Rörelseanalys i 3D 

Med 3D verktyget Moovment Pro av Qinematic gör vi en detaljerad analys av ditt rörelsemönster, din balans och din hållning. Du får efter analysen ett övningsprogram och en plan för hur du effektivt når dina mål oavsett om de är att bli kvitt smärta, rehabilitera en skada eller att gå från stark till starkare!

Konditionstest

Det test vi använder här kallas för Ekblom-Bak test och görs på cykel. Testet är inte mer ansträngande än att cykla i uppförsbacke och anpassas efter individen. Testet passar därför otränad som vältränad. 

* Samtliga priser inklusive moms.