top of page

När blev du besiktad senast?

 

Alla behöver ju faktiskt inte syssla med idrott. Däremot behöver alla röra på sig för att må bra. Exakt var gränsen för ett minimum av nödvändig aktivering går kan man inte säga säkert, däremot vet man vad som händer med kroppen om man inte sköter den.

 

Om du har en bil vet du såklart att den ska besiktas varje år för att säkerställa att den kan framföras på ett säkert sätt. Halmstad Fystester kan besikta din kropp och tala om för dig om den kommer att fungera på ett bra sätt framöver, eller om det lyser några varningslampor som du behöver fundera över.

 

Våra hälsotester är enkla att genomföra oavsett ålder och träningsstatus. Du kommer inte att bli svettig och på kort tid får vi reda på väldigt mycket om dig och din fysiska status. På sidan ”HÄLSOTESTER” kan du läsa mer om de olika testerna vi gör.

 

När du är klar med dina tester kommer testledaren att analysera resultaten och ge dig råd om hur du går vidare. Kanske är det nu det tuffa jobbet behöver påbörjas. Men det hjälper vi dig såklart med också om du vill.

Vid närmare eftertanke så tror jag att:

bottom of page