top of page

Vem är du?

Motionist, ambitionist, ”wanna-be” eller kanske en “could-have-been”? Eller är du någon helt annan. Lägger du ner lika mycket tid som en elitidrottare, men når ändå inte riktigt ända fram?

 

Du kan också tillhöra de som motionerar och idrottar enbart för upplevelsens skull och helt utan resultatmål. 

 

Gemensamt för dig och dina motionsidrottarkollegor är att ni funderar en del på hur prestationen kan förbättras. För de allra flesta brukar det räcka långt med en ökad träningsdos. Fast bäst är det troligen att kombinera den ökade träningsdosen med kunskap om hur din kropp svarar på olika typer av träningsupplägg.

 

Det kan till och med vara så att du inte alls behöver öka träningsdosen, utan bara vara lite smartare i din träningsvardag. Springa lite långsammare ibland och lite snabbare andra dagar.

 

Det här kan vi berätta för dig eftersom din kropp kan ge oss svaren som kan vara lite svåra att ta reda på själv. Även om du inte har elitidrottsambitioner kan ett fystest vara en god investering. Bättre resultat med samma, eller minskad insats. Låter bra va!

 

Vi tror att du är löpare, cyklist, triathlet, skidåkare, golfare...eller något helt annat. Vi kan ta reda på det mesta om din kropp oavsett idrott. Testa oss. Vi testar gärna dig!

Utrustning i vårt testlabb:

 

Kroppskompositionsmätare: Inbody 770

Löp-, rullskidband: Rodby RL2700

Testcykel Monark LC6 NOVO

Cyclus2 

Blodtrycksmätare: Omron

Hb och hematokritmätning: HemoCue Hb 801

Långtidssocker: Hemocue HbA1c 501

Blodfetter: CardioCheck

Laktatmätning: Biosen C-Line

VO2Max utandningsgaser: Cosmed Quark CPET

Vid närmare eftertanke så tror jag att:

bottom of page